DMS invoer aangifte software

Beschikt u al over invoer aangifte software? Als u goederen invoert, dan dient u deze goederen aan te geven bij de Douane. Op deze manier weet de Douane welke goederen er ingevoerd worden in de Europese Unie en over welke goederen douanerechten betaalt dienen te worden. De douane ontvangt het liefst elektronisch aangiftes. U kunt de goederen aangeven door elektronisch een aangifte in te sturen via invoer aangifte software Scope van ECC Online.

Voordelen elektronische aangifte

Elektronisch aangeven heeft voor u een aantal voordelen. De aangifte is snel verstuurd en afgehandeld. Het invullen van de aangifte is eenvoudig en efficiƫnt. En komt u er even niet uit? Dan kunt u uw vraagstellen bij support van ECC Online. Elektronisch aangeven bespaart u tijd. Daarnaast kunt u verschillende gegevens eenvoudiger vastleggen en achteraf beter laten controleren.

DMS Import

DMS import is het nieuwe aangifte systeem van de Douane. DMS Import vervangt het oude systeem Sagitta Invoer. De werkwijze van AGS2 Import is iets anders. Scope heeft een module DMS Import, waarmee u eenvoudig op de nieuwe manier een aangifte kan doen. Wanneer u start met aangiftes maken in DMS Import, dan helpen wij u op weg. In een training leggen we u uit hoe u aangiftes maakt in DMS import.

Vergunning

Start u met het importeren van goederen en wilt u zelf aangifte doen bij de Douane? In de meeste gevallen heeft u een import vergunning nodig. Deze vraagt u aan bij de Douane. Indien nodig, helpen we u bij het aanvragen van de juiste vergunningen.

AGS2 invoer foutmeldingAGS2 invoer template

Neem persoonlijk
contact op met
onze specialist.

Een vraag of opmerking verzendt u met behulp van het formulier.

  Nieuws
  • European Customs Clearance (ECC) beveelt de Douane module in Scope aan voor Douaneaangiftes

   Lees meer
  • douanesoftware

   AGS naar DMS

   Lees meer
  • Eisen aan Douanevertegenwoordiging

   Lees meer